Actividades | TP

Clap Clap ! Teatre de carrer. 2017

Cartel teatre al carrer

Con el verano llegan las fiestas y la vida en la calle por ello en Alboraya empezamos el próximo sábado 1 de julio a celebrar las fiestas tradicionales junto a nuevas costumbres como es, la II edición de TEATRO DE CALLE CLAP CLAP!!

Os adjuntamos la programación y esperamos veros en todas y cada una de las actuaciones que hacemos cada día de fiestas cuando ya el sol se va. Los espectáculos van dirigidos a público de todas las edades.

El TEATRO continúa este verano en la calle!!

Género
Actividades
Calificación
TP
Sesiones

FESTES MAJORS

Dissabte 1 de juliol. 20.30h. Passeig d'Aragó, des de Rosella fins la fira.

[Música itinerant] LA TROCAMBA MATANUSCA amb BALKAN GYSPY DEL BANCAL. Acompanyant a inaugurar la fira amb este grup de música de fusió balcànica de la Vall d'Albaida, que ens faran ballar, ens faran somriure, i ens prepararan per a la festa!

 

Dilluns 3 de juliol. 19.30h. Plaça Constitució.

[Dansa] . MOU DANSA. APROXIMACIONS A POBLE NOU

I com estem de festa, Mou dansa, ens mostra un interessant i simpàtic espectacle de dansa contemporània que ens convida al canvi; un poble preparat per a pegar-li la volta a algunes coses obsoletes, i accionar-se a noves formes de relacionar-se i entendre'ns. (grans somnis, grans pors...)

 

Dimarts 4 de juliol. 19.30h. Explanada Metro

[Teatre]PROJECTE CARAVANA. El VIATJE DELS TROBADORETS

Els trobadorets ens mostraran objectes rescatats dels més recòndits contes, fruit dels viatges d'estos pelegrins de la literatura, tresors màgics que ens transportaren a un món de fantasia.

 

Dimecres 5 de juliol. 19.30h. Plaça del Carme

[Circ]LA FINESTRA NOU CIRC. THE TROUPERS

El gran circ Bámbola va tancar les seues portes. Ja no queda res d'aquell circ, només ells THE TROUPERS, 3 artistes de circ clàssic i aquella peculiar venedora de roses que sempre va voler ser artista... buscant un buit en este nou circ. Aconseguiran fer tots aquells números clàssics d'una manera divertida i amb una mica de bogeria.

 

Divendres 7 de juliol. 19.30h. Explanada Metro Peris Aragó.

[Circ]CIRCO LA RASPA. CATAPLUM!

Cataplum és una exclamació onomatopeica que provoca l'explosió de rialles, aplaudiments i diversió del públic.... sense colps ni caigudes. És un espectacle de circ i animació, participatiu, que utilitza les disciplines circenses de diàbolos, equilibris, malabars, acrobàcies...sembre amb molt d'humor.

 

INICI TEMPORADA TEATRAL, 20 ANIVERSARI TEATRE L'AGRÍCOLA

Diumenge 8 d'octubre. 19.00h. Plaça del Carme.

[Teatre-dansa]. MADUIXA TEATRE. MULÏER.

I amb este magnífic espectacle que ja compta amb dos premis MAX i molts reconeixements, volem celebrar els 20 anys d'existència del Teatre l'Agrícola i l'inici de la nova temporada. Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques que, a partir de la poètica dels límits corporals, el moviment, la força i les emocions, pretén retre un homenatge a totes les dones, que durant segles i segles d'opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers i places de la nostra societat.

Duración
Idioma
-
Precio
Gratuito
Venta de Entradas
Venta de Entradas Online
Ubicación
-

Información Relacionada

No hay información relacionada

Documentación Relacionada

No hay documentación relacionada