• Imagen bolsa de trabajo
  Finalitzat el procés per a la selecció i contractació laboral temporal, es constituïxen les següents bosses de treball: Administratiu, Auxiliar Administratiu i Subalterns, amb la finalitat de cobrir tant vacants com substitucions transitòries dels seus titulars o altres necessitats temporals
 • Cartel informativo
  L'Ajuntament d'Alboraya disposa de manera gratuïta d'un Servei d'Intermediació Hipotecària, de Mediació Familiar i Veïnal gràcies al Conveni subscrit entre la Diputació de València i el Col·legi d'Advocats de València
 • Cartel Protección Civil
  T'agrada ajudar als altres?, Fes-te voluntari/a
 • Icono campaña
  "L'Ajuntament d'Alboraia posa a disposició dels ciutadans el servici de connexió Wifi a Internet en edificis públics des de dispositius mòbils (portàtils, tablet, telèfon mòbil, etc) .
 • Imagen fallas
  A continuació pots vore tots els esdeveniments relacionats amb les Falles 2018 d'Alboraya
 • Servicios disponibles en el portal mis impuestos
  L'Ajuntament d'Alboraya fa un pas més en la seua aposta per la transparència i posa en marxa "alboraya.conmisimpuestos.com". Es tracta d'una solució interactiva per a visualitzar com es distribuïxen els pressupostos municipals, mostrant d'una forma gràfica i intuïtiva d'on vénen els ingressos i a què es destinen.
 • Logo pacto
  Les institucions valencianes, els partits polítics, les universitats, els mitjans de comunicació, intervinents de la justícia, forces i cossos de seguretat, entitats i organitzacions de la societat civil hem signat i convidem a toda la ciutadania a adherir-se al PACTE VALENCIÀ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I MASCLISTA.
 • Presentación 15 de septiembre
  Xufabike és el nou servei de préstec de bicicletes d'Alboraia. Forma part de la xarxa del Servei Metropolità de Bicicleta Pública MIBISIVALENCIA i et permetrà l'ús de les bicicletes tant en Alboraia com en tots els municipis adscrits al sistema MIBISI.
 • Cartel destacado
  El govern d'Alboraia fa balanç dels dos anys de legislatura del govern del PSOE. L'alcalde d'Alboraia Miguel Chavarría i el seu equip de govern han fet un resum de les labors que s'han posat en marxa en aquest període gràcies a l'aprovació dels pressupostos.
 • Cartel campaña
  Creiem necessari reclamar el dret a obtindre els recursos que corresponen als municipis perquè la ciutadania puga accedir a servicis públics de qualitat; així com a defendre la reconeguda autonomia local i dotar-se d'un marc legislatiu que permeta l'eficàcia i l'eficiència en l'administració local. Manifestant nostre rebuig de la LRSAL.
 • Cartel Calendario fiscal municipal
  Conega els períodes per a fer efectius els pagaments de les taxes i impostos municipals, sistema especial de pagament, entitats col·laboradores i la resta d'informació d'interés
 • Cartel campaña
  Per a rebre notícies municipals seguix les instruccions que t'indiquem.
 • Cartell cens caní
  Campanya d'inscripció al cens d'ADN caní del 22 de setembre al 22 novembre 2016, per una tinença i protecció responsable de la teua mascota. Protegeix al teu gos!, ell confia en tu
 • Icono transparencia
  L'Ajuntament d'Alboraya vol ser més transparent i posar a disposició dels ciutadans informació sobre la seua gestió i actuacions, per a millorar el bon govern, la qualitat dels servicis i l'eficiència municipal.
 • Seu electrònica
  El consistori compta a partir d'ara amb una seu electrònica on difon informació i presta servei de tràmits i gestions als ciutadans, sense que siga necessari que hagen d'acudir en persona

Noticies Noticies

General | 23/03/2018
L'Ajuntament d'Alboraia s'adhereix a l'Hora del Planeta, un esdeveniment de caràcter mundial que consisteix a apagar la llum d'edificis i espais emblemàtics de les diferents localitats durant 60 minuts, entre les 20.30 i les 21.30 hores d'aquest dissabte, un projecte que enfronta un problema global: el canvi climàtic.
General | 23/03/2018
L'Ajuntament d'Alboraia ha celebrat l'acte de proclamació de la Setmana Santa d'Alboraia com a Festa d'Interés Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana.
General | 23/03/2018
L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local d'Alboraya
General | 23/03/2018
L'elecció dels guanyadors a través d'un jurat professional i l'expansió de la iniciativa a la Patacona, entre les novetats d'enguany
General | 20/03/2018
Les flames van consumir els 14 monuments de les 7 comissions falleres de la localitat
General | 16/03/2018
L'Ajuntament d'Alboraia i la Unió de Consumidors han dut a terme una labor de conscienciació sobre els drets dels clients amb motiu del Dia del Consumidor, celebrat aquest 15 de març.
General | 16/03/2018
El monument del centre ha sigut indultat per a garantir la seguretat a causa de l'alt nivell de vent
General | 13/03/2018
La institució ha proporcionat als representants de les festes de la localitat l'estendard que proclama la igualtat
General | 13/03/2018
L'agent d'igualtat de l'Ajuntament ha signat el document, segons es va aprovar en l'últim Ple Municipal
General | 27/02/2018
El consistori pretén tramitar i resoldre els suggeriments i queixes dels ciutadans en menor temps i amb major qualitat

Ajudes EMCUJU/EMPUJU

Logos instituciones

Avisos i Bans Avisos i Bans

05
des.
Información Municipal
02
oct.
Havent transcorregut un any des de l'entrada en vigor de la Llei, els subjectes a què es referix l'article 14.2 hauran de relacionar-se amb este Ajuntament per mitjans electrònics per a la realització de qualsevol tràmit administratiu.
22
juny
Sí que eres jove desocupat entre 16 i 30 anys date de l'alta en el Sistema de Garantia Juvenil per a poder optar a ofertes d'ocupació
30
des.
Instruccions internes de contractació
10
nov.
Informació Municipal

Agenda Agenda

03
abr.
Tallers & Contacontes
30
març
A La llum del món presentem un retaule en clau de comèdia, amb cançons i música en directe, interpretat per quatre actors i basat en alguns passatges de la Bíblia.
25
març
Un sofà que és un tren, una estora convertida en espill, una muntanya de gespa que es mou, llums de rosella…
24
març
Demanar una hipoteca s'ha convertit en una tasca gairebé impossible. Bé, demanar-la no, però que te la donen, si. El text de Jordi Galceran tracta aquest tema de màxima actualitat dins d'un context de crisi com el que vivim amb l'humor que ens té acostumats.
23
feb.
L'exposició està basada en experiències personals relacionades amb estos colors: el verd i el blau.
23
feb.
Exposició de fotografies on s'investiga la interacció entre les formes arquitectòniques i el ser humà, Començant amb els faraons de l'Egipte i fins als temps moderns

Ubicació Falles, talls i desviacions de trànsit

Visita nostre canal de YouTube

Telèfons d'interés

96 317 17 00
Ajuntament d´Alboraya
96 185 60 00
Policia Local
96 185 33 35
Guàrdia Civil
96 317 17 00
Defensor del Ciutadà
627 565 926
Ecoparc
96 186 08 28
Societat Musical

El temps

Disabte
MAX. 18º
MIN. 12º
Diumenge
MAX. 14º
MIN. 6º
Dilluns
MAX. 17º
MIN. 7º
Dimarts
MAX. 22º
MIN. 5º